Despre mine

Încă de mică am fost curioasă și pasionată de Suflet și de ce este dincolo de granițele Pământului, asta poate și pentru că fratele meu mai mare cu 7 ani a făcut Teologia și aveam cu el discuții profunde legate de Spiritul uman, dar poate și pentru că sunt o fire foarte curioasă, căreia îi place să afle, să cunoască, să descopere mereu lucruri noi. Așadar m-am hotarât să urmez cursurile Facultății de Filosofie-Sociologie din Craiova, constrânsă oarecum de faptul că ai mei părinți încă nu erau pregătiți să mă știe plecată la București pentru a urma Facultatea de Psihologie care era pasiune mea din acea perioadă. Și exact așa a și rămas.  

Am rămas pasionată de psihologie și văzând ca Filosofia și Sociologia mi-au răspuns doar la o mică parte din multele mele întrebări legate de oameni și suflet și, făcându-mă mai mare, cu libertatea de a alege singură pentru mine, m-am hotărât să fac Facultatea de Psihologie așa cum visasem de mică. A fost minunat și am descoperit multe lucruri despre psihicul uman, însă ce obținusem era doar să reușesc să diagnostichez corect o problematică și să informez persoana despre ce anume se întâmplă și eventual ce are de făcut mai departe. Nu obținusem ce era cel mai important pentru mine...metoda prin care puteam CONCRET să ajut oamenii în suferință. Și pentru că sunt o persoană perseverentă care nu renunță ușor la ceea ce și-a propus, am mers mai departe în căutarea mea și am urmat timp de 4 ani cursurile Școlii de Psihodramă Clasică din Sibiu, unde am avut norocul să-l am ca didact chiar pe Președintele Școlii, domnul Radu Vulcu.  Același noroc l-am avut și atunci când timp de 2 ani de formare în Psihologie Clinică și apoi 2 ani de supervizare, am fost îndrumată de către domnul psiholog Victor Iovănel pe drumul de a deveni psiholog clinician cu drept de liberă practică, acreditată de Colegiul Psihologilor din Romania. 

Făcând această formare, care s-a potrivit ca o mănușă tipologiei mele de persoană, deoarece sunt destul de spontană și creativă, am început să profesez în propriul cabinet și să simt rezultatele CONCRETE în lucrul cu oamenii...vindecarea. Și pentru că pasiunea te face mereu să vrei mai mult și să cunoști mai mult, mi-am completat formarea cu alte formări. Am făcut cele 2 module de Programarea Neuro-Lingvistică fiind Master NLP la finalul anului de studiu, am făcut training-uri de Autohipnoză, Procesul Goulding SleepTalk® pentru Copii creat de Joane Goulding (hipnoza la copii în timpul somnului) și ultima acreditare internațională de care sunt tare mândră pentru că am aplicat-o pe propria-mi piele; Inelul Gastric Virtual împreună cu Sheila Granger care este chiar creatoarea tehnicii, una dintre cele mai inovative modalități de control al greutății.

Curiozitatea m-a împins să vreau să cunosc mai mult iar când am aflat ca Richard Barker, unul dintre cei mai cunoscuți hipnotiști de scenă din lume, vine în premieră, în România, pentru a susține un workshop pe hipnoză de spectacol, nu aveam cum să nu fiu prezentă la asemenea experiența unică. Și chiar a fost unic, interesant și plin de lecții din care am învățat extrem de mult.

Și dragilor...va continua...deoarece, cunoscându-mă, nu am de gând să mă opresc aici. Sunt atât de multe lucruri de spus și de aflat despre suflet și emoții încât, uneori, poate nu e suficientă o viață de om.